Corona informatie

In verband met de landelijke verspreiding van het Coronavirus verzoeken wij u alleen wanneer het strikt noodzakelijk is naar de huisartsenpraktijk te komen.

Wat te doen met vragen over ziekte en gezondheid die niet gaan over het coronavirus?

Ook tijdens de coronacrisis is uw huisarts bereikbaar voor vragen of klachten waarover u zich ongerust maakt. Contact opnemen met onze praktijk kan via de telefoon en het internet. Het is niet mogelijk om zonder overleg direct naar de praktijk te komen. De doktersassistente en/of de huisarts bekijken samen met u wat in uw situatie het beste is om te doen."

Bent u door de GGD getest op Corona en blijkt u besmet te zijn? Meld dit dan ook aan onze huisartsenpraktijk. Ook als u Corona heeft, kunt u nog steeds met uw vragen bij de huisarts terecht. Als wij weten dat u Corona heeft, kunnen we goede voorzorgsmaatregelen treffen zodat de huisarts en de medewerkers u veilig zorg kunnen bieden.”

Voor meer informatie over het Coronavirus zie: Thuisarts.nl en RIVM.nl   

Bekijk voor vragen rondom het testen op COVID-19 het onderstaande filmpje:

Informatie en uitleg over de COVID vaccinatie:

of het fimpje:

https://corona.steffie.nl/nl/#!/nl/modules/vaccinatie/994/stap-16.html

Informatie uitnodiging COVID Vaccinatie bij GGD of eigen huisarts:

Informatie over coronavaccinatie
De vele wisselingen in de vaccinatiestrategie en de vragen die sommige vaccins oproepen, zorgen voor veel extra telefoontjes. Wij begrijpen dat u vragen heeft.Voor vragen over vaccins of wanneer u aan de beurt bent, kijkt u op: .
U kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.Mocht u daar geen antwoord op uw vraag vinden of krijgen, kunt u de praktijk bellen.

Bel ons niet als:·         

U eerder gevaccineerd wilt worden.

U een ander vaccin wilt.       

U op een reservelijst of wachtlijst gezet wilt worden.

Wij hebben niet de mogelijkheid om u hiermee te helpen. Neem wel telefonisch contact op met de praktijk als u bijwerkingen ervaart van de vaccinatie.

Alleen samen krijgen wij corona eronder!

Bedankt voor uw medewerking