Vaccinatie afspraken

Informatie over coronavaccinatie
De vele wisselingen in de vaccinatiestrategie en de vragen die sommige vaccins oproepen, zorgen voor veel extra telefoontjes. Wij begrijpen dat u vragen heeft.

Voor vragen over vaccins of wanneer u aan de beurt bent, kijkt u op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-vaccinatie(externe link).
U kunt ook het landelijke informatienummer 0800-1351 bellen.Mocht u daar geen antwoord op uw vraag vinden of krijgen, kunt u de praktijk bellen.

Planning vaccinaties vanuit onze praktijk

Als huisartsenpraktijk vaccineren wij mensen die geboren zijn in de jaren 1956, 1957, 1958, 1959 en 1960. Ook vaccineren we mensen die het syndroom van Down hebben en geboren zijn in 1960 en ouder en mensen die morbide obesitas hebben en die geboren zijn in 1960 en ouder.Voor de oudere patiënten in onze praktijk die niet mobiel genoeg zijn om naar een priklocatie van de GGD te gaan, bieden wij de mogelijkheid aan om u thuis te vaccineren.

Behoort u tot één van deze groepen? Zodra wij voldoende vaccin beschikbaar hebben en u aan de beurt bent, zullen wij u een uitnodiging sturen om gevaccineerd te worden. U hoeft dus geen contact op te nemen met onze praktijk hierover, u ontvangt automatisch van ons een uitnodiging.

 

Alle andere patiënten ontvangen een uitnodiging vanuit de overheid om gevaccineerd te worden door de GGD.

 Tweede prikronde: heeft u van ons al een eerste inenting gehad? Dan ontvangt u automatisch ook een uitnodiging van ons voor de tweede inenting, die nodig is om u nog beter te beschermen.

Bel ons niet als:·         

U eerder gevaccineerd wilt worden.         

U een ander vaccin wilt.       

U op een reservelijst of wachtlijst gezet wilt worden.

Wij hebben niet de mogelijkheid om u hiermee te helpen.

Neem wel telefonisch contact op met de praktijk als u bijwerkingen ervaart van de vaccinatie.

Alleen samen krijgen wij corona eronder! Bedankt voor uw medewerking